Hendrik op vakantie

Hendrik op vakantie

zaterdag 27 juni 2009

Ons tweede bezoek











Annemieke heeft tijdens onze reis contact gelegd met Maria en Danny, omdat wij zo graag een kleine Franse bull wilden. Aan haar dan ook de eer om er bij ons tweede bezoek aan Hendrik bij te zijn.

Hendrik en zijn broer en zusjes waggelen al gezellig in het rond, het kontje schudt een beetje heen en weer. Het was ook bijzonder leerzaam vandaag. Het rechtop houden van de oortjes schijnt heel wat energie te kosten. Als de bulletjes wat moe worden, zakken de oortjes en dat geldt ook als er straks kiesjes en tandjes door gaan komen.

Wat we heel erg leuk vonden, is dat Hendrik je heel aandachtig aan kan kijken met zijn grote ogen. Ik verbeeld me dat ik zelfs al een soort van gesprek heb gevoerd over het feit dat hij over een tijdje bij ons komt wonen. Ik knikte hem daarbij vriendelijk toe en Hendrik knikte ook met zijn koppie. Wellicht toeval, maar wel errug leuk.

We hebben Maria en Danny waarschijnlijk weer veel te lang opgehouden, we konden zo moeilijk wegkomen. Nog twee weken en dan mogen we hem op komen halen. Voor die tijd moeten we 'de uitzet' nog bij elkaar kopen.

3 opmerkingen:

  1. Ah, wat zoet!! Hendrik is gewoon superintelligent!Weet je al of Pooh ook bij jullie mag komen wonen?

    Groetjes, Geraldine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Frits & Regine,

    Wij vonden het ook weer erg gezellig en jullie hebben ons niet opgehouden hoor... Ik kan me goed indenken dat je geen genoeg kan krijgen van Hendrik ;) Het was leuk om Annemiek ook eens te ontmoeten en heeft flink kunnen knuffelen met de kleintjes en de grote dames...

    Hendrik heeft ons verteld dat hij het wel ziet zitten bij jullie en wij weten zeker dat hij een super thuis gaat krijgen met baasjes die hem heel veel aandacht gaan geven..

    Wij gaan dus nog twee weken heel veel van hem genieten en nog e.e.a. bij te brengen voor hij naar zijn nieuwe thuis gaat.

    Groetjes,

    Maria & Danny
    en de kleine en grote bulletjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatjes !!! We kunnen ons voorstellen, dat je die graag knuffelt.Het lijkt ons moeilijk altijd konsekwent te blijven bij de opvoeding.
    Sterkte straks !
    Ma en Pa Ven.

    BeantwoordenVerwijderen