Hendrik op vakantie

Hendrik op vakantie

zondag 24 mei 2009

De jonge Hendrik




Na een reis van een jaar is op 17 mei tijdens de thuisvlucht van Londen naar Amsterdam een nestje 'bullenfrummeltjes' geboren, zoals fokster Maria van Beau Mystique's ze liefdevol noemt. Wij denken dat dit geen toeval is, temeer niet aangezien de vader Fred heet :-)

Moederhond heeft op het laatst behoorlijk lopen puffen. Ze heeft dan ook voor een verrassing gezorgd, door vijf pups te werpen, twee meer dan men op de hondenecho had gezien. Wij krijgen een prachtige bonte reu, die als roepnaam Hendrik zal krijgen.

Frits is al langer dan twintig jaar gek op Franse Bulldoggen en heeft mij aangestoken. Als er een aan de andere kant van de weg liep, moesten wij daar ook altijd opeens zijn. Het aanzien van een bulletje bracht bij Frits een glimlach van oor tot oor tot stand. De komende jaren wordt het dus gezellig bij ons in huis.

Een hond is een hele nieuwe ervaring voor ons. 'Puppies voor Dummies' is al gekocht en grotendeels gelezen. We zullen ons absoluut nog wel eens op ons hoofd krabben. Consequent zijn en veel geduld zullen we maar zeggen.

1 opmerking:

  1. Yes, weer een blog! Ik kon ook al niet meer zonder. Hendirk gaat het vast geweldig krijgen bij jullie!
    Liefs,
    J, B en I

    BeantwoordenVerwijderen