Hendrik op vakantie

Hendrik op vakantie

donderdag 11 juni 2009

Bij Hendrik op bezoek




Onze Hendrik is geweldig! We hebben hem dinsdagavond voor het eerst gezien en hebben hem na onze handen goed gewassen te hebben zelfs even mogen vasthouden en aaien. Hij is nog heel klein, maar weet goed wat hij wil, vertelden Danny en Maria. Hij wil zijn eigen voorkeurstepel van moeder Xsara. Het andere broertje en de zusjes worden dan kordaat aan de kant geduwd. We hebben de fokkers, Danny en Maria nu ook voor het eerst ontmoet en er was een hele goed klik tussen ons.

Wij zijn zelf ook hard bezig met onze eigen 'socialisatie' in Nederland. De agenda zit deze week van voor tot achter vol met afspraken met familie en vrienden. Er valt op dat gebied heel wat in te halen na een jaar afwezigheid. Ook nu veel indrukken, maar dan weer anders dan tijdens onze reis. Een jaar weggaan vraagt heel wat voorbereiding, maar ook terugkomen vergt de nodige tijd en energie.

Als Hendrik zes weken is, kunnen we weer een keertje kijken. Dan loopt hij al slingerend door huis en tuin en kan er lekker gespeeld en geknuffeld worden. Het is allemaal nieuw voor ons en dat is goed, want we zijn een beetje verslaafd geraakt aan nieuwe ervaringen en belevenissen. Goed om van tijd tot tijd een dag te hebben die je nooit meer vergeet. Afgelopen dinsdag was zo'n dag en ook de dag dat we Hendrik op achtwekige leeftijd mee naar huis mogen nemen, zal zo'n dag zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten