Hendrik op vakantie

Hendrik op vakantie

woensdag 14 oktober 2009

Twee weken zonder Hendrik











Van mijn ouders krijgen we berichtjes zoals 'Met nieuwe bal apporteert Hendrik als de beste'. Verder is Hendrik lekker op de fiets met pa en ma mee geweest en is hij verwend met een nieuw relaxkussen, waar hij heerlijk op kan slapen.

Tja, en waar zijn wij dan? Wij zijn in Vermont in de USA, waar Frits onderzoekt of het bedrijf op gebied van minicomputers dat Roland en Lisa in 7 jaar hebben opgebouwd, kan worden uitgebreid met een vestiging in Nederland. Erg leuk en erg intensief.

Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning. We hebben al uitgebreid genoten van de 'Indian Summer', de prachtige herfst. Rode en gele bladeren sieren de bomen. Vooral het blad van de zogenaamde maple trees kleurt prachtig rood.

Wij zijn wel heel benieuwd hoe het met Hendrik is. Volgens ons wordt hij super verwend door pa en ma die aanstaande zondag worden afgelost door de pa en ma van Frits. Het is erg lief van de ouders dat ze op de kleine doerak willen passen.


3 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's weer, heel mooi, genieten van de herfstkleuren. Heb je ook IJsland foto's?
    Ieniemienie uit Rotjeknor waarvan je onlangs 2 berichten vanuit je blog verwijderd hebt, je weet wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jemig, wat een mooie kleuren! Kon alleen Hendrik niet ontdekken tussen al die blaadjes! ;-)
    Groetjes, Geraldine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij hebben erg veel lol gehad met de kleine
    dikkert,rennen op het strand,spelen met een reus van een st. Bernhart enz.Hendrik vond het geweldig en wij ook.Hij leert al aardig om bij thuiskomst eerst netjes op de vloermat te gaan zitten,alvorens verder naar binnen te gaan. Jullie zullen het wel zien.
    Groetjes Pa en Ma. S

    BeantwoordenVerwijderen